VeluweDeelfiets
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Huur een e-bike per minuut die op verschillende plaatsen op de Veluwe te reserveren én in te leveren is.

Via VeluweDeelfiets kunt u een elektrische fiets huren en inleveren op verschillende locaties.
De VeluweDeelfiets is te huren met een app voor uw smartphone en in sommige gevallen zonder tussenkomst van een fietsverhuur. 

Ga naar een van de plaatsen op de Veluwe waar een Veluwedeelfiets staat en open het slot met de VeluweDeelfiets app voor uw smartphone.

Maak uw tocht en lever de fiets in op dezelfde plaats of op een ander VeluweDeelfiets verhuurlocatie. 

Na het openen van het slot staat het starttarief op 12,50 en daarna 4 cent per minuut tot een max van 30,00 euro per dag.

Huurt u langer dan een dag? Het startbedrag op de tweede dag begint weer op 12,50 + de 30,00 euro van dag 1.

Download de gratis VeluweDeelfiets app  voor Android of iOS, maak een account aan en log hiermee in. Op de kaart in de app ziet u uw locatie en de locatie van de Veluwedeelfietsen. Wanneer u bij de VeluweDeelfiets bent, volg de instructies, en open het slot. Veel fietsplezier!


De VeluweDeelfiets is in 2021 o.a. te huur bij verhuurlocaties. Wanneer u overdag komt, kunt u hulp vragen als u er niet uitkomt. In de toekomst zullen er ook onbemande VeluweDeelfietspunten zijn.

Bij het sluiten van het slot krijgt u een betaalopdracht die u dient te voldoen.

Coöperatie VeluweDeelfiets is een initiatief van verschillende fietsverhuurders die vervangend vervoer regelen bij pech onderweg.

Nee, u kunt geen VeluweDeelfiets reserveren. Mocht u dit wensen, dan adviseren wij u om een fiets te huren via de fietsverhuurder die u op deze kaart kunt vinden.

Vanaf 2022 zullen er ook onbemande locaties op de Veluwe zijn die 24 uur per dag beschikbaarheid hebben om ze op te halen en in te leveren.

U ontvangt bij vertrek een acculader, zodat u bij het huren van meerdere dag de accu kunt bijladen.

Wat zijn de kosten?

Reserveer uw Veluwe Deelfiets
op de volgende locaties