Het duurzame deelnetwerk

Van de Veluwe, voor de Veluwe

Onze fietsen

De Veluwe Deelfiets biedt hoogwaardige elektrische fietsen, van Gelderse makelij. De fietsen zijn herkenbaar aan onze markante fietstassen. In tegenstelling tot de meeste andere deelfietsen, zijn onze deelfietsen geschikt voor de langere tochten. Ze zijn geschikt voor jong en oud en je kunt met gemak op 1 accu de hele Veluwe oversteken.

De Veluwe Deelfiets e-bikes

Slimme sloten

De Veluwe Deelfiets beschikt over slimme sloten van het merk Axa. Deze sloten werken met Bluetooth. Ze zijn via de app te openen en te sluiten. Ook is het mogelijk om ze tussendoor op slot te zetten zonder de rit af te sluiten. Handig wanneer je bijvoorbeeld even een terrasje wilt pakken.
Veluwedeelfiets smartlock

De Veluwe Deelfiets app

scan-en-huur-je-e-bike (2)

Het meenemen en terugbrengen van de fietsen regel je eenvoudig via onze app. Deze is gratis te downloden en te gebruiken. Je vult jouw gegevens in en vervolgens gaat eigenlijk alles vanzelf. Ook de betaling loopt via de app, via IDEAL of automatische incasso. Uiteraard betaal je pas nadat je de rit via de app hebt afgesloten.

Laadtegels

De Veluwe Deelfiets wil het voor haar gebruikers zo makkelijk mogelijk maken. Daarom voeren op dit moment een pilot uit met de innovatieve laadtegels van het Nederlandse bedrijf Tiler. Het opladen van de Deelfiets-accu gaat via de standaard van de fiets bij het terugplaatsen. De rest gaat vanzelf. Zeg maar dag tegen adapters en laadkabels!

Veluwe Deelfiets laadtegel voor e-bike

Back to many netwerk

Ons netwerk bestaat uit 10 locaties en is groeiende! Het is mogelijk om de deelfiets op één van onze locaties te huren en op een andere locatie weer in te leveren. Zo willen we ervoor zorgen dat het aantrekkelijker wordt om de Veluwe met het OV te bezoeken en in zijn geheel te ervaren. Ons team werkt er samen met gemeenten en ondernemers hard aan om het netwerk de komende jaren fijnmazig te maken.

Meebouwen aan ons netwerk?

Ons doel is de komende jaren een fijnmazig netwerk voor de Veluwe Deelfiets te ontwikkelen. Een netwerk dat bestaat uit verschillende soorten deelhubs die te vinden zijn bij OV-stations, op Veluwe-ontvangstlocaties en bij vakantieparken, hotels en attractieparken.

Met ons coöperatieve organisatiemodel hebben we de mogelijkheid gecreëerd voor enthousiaste partijen uit bovenstaande categorieën om aan te haken. Daarnaast willen we dat een deel van de opbrengsten terugvalt op de plekken waar de fiets gebruikt wordt. Een deelfiets van de Veluwe, voor de Veluwe.

Heb je interesse om mee te bouwen aan ons netwerk of eens kennis te maken? Stuur ons dan een berichtje en wij nemen contact met je op.